Deputaţii PDL, avertizaţi să vină la şedinţe. Sancţiuni invocate, până la tăierea de pe liste

Deputaţii PDL au fost avertizaţi, miercuri, de conducerea grupului parlamentar să fie prezenţi la şedinţele Camerei, pentru a putea asigura cvorumul de lucru şi a contracara greva opoziţiei şi li s-a sugerat că, în caz contrar, ar putea să nu fie puşi pe liste la alegeri, susţin surse din partid.

376 afișări
Imaginea articolului Deputaţii PDL, avertizaţi să vină la şedinţe. Sancţiuni invocate, până la tăierea de pe liste

Deputaţii PDL, avertizaţi să vină la şedinţe. Sancţiuni invocate, până la tăierea de pe liste (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax foto)

Unii parlamentari democrat-liberali au precizat, pentru MEDIAFAX, că li s-a cerut să fie toţi prezenţi în Parlament, dar mulţi dintre aceştia sunt sceptici că acest lucru se va întâmpla.

"Nu cred că vom fi toţi prezenţi, indiferent de sancţiuni", a spus un deputat.

Printre sancţiunile invocate de conducerea grupului se numără, în afară de tăierea indemnizaţiei de şedinţă, şi sancţiuni pe linie de partid, au precizat sursele citate, care au adăugat că printre acestea poate fi şi tăierea de pe viitoarele liste parlamentare.

Grupurile parlamentare reunite ale PSD şi PNL au aprobat, miercuri, cu majoritate de voturi, înregistrându-se doar două abţineri, propunerea lui Victor Ponta ca opoziţia să intre în "protest parlamentar pe perioadă nedeterminată".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici