Deputaţii Uioreanu, Dobre, Moldovan şi Negoiţă şi-au anunţat demisiile din Parlament

Deputaţii Horea Uioreanu, Ciprian Dobre, Radu Moldovan şi Robert Negoiţă şi-au anunţat, marţi, demisiile din Parlament, pentru că au câştigat, în urma alegerilor din 10 iunie, funcţiile de preşedinţi ai CJ Cluj, CJ Mureş, CJ Bistriţa-Năsăud şi, respectiv, primar al Sectorului 3 din Capitală.

486 afișări
Imaginea articolului Deputaţii Uioreanu, Dobre, Moldovan şi Negoiţă şi-au anunţat demisiile din Parlament

Deputaţii Uioreanu, Dobre, Moldovan şi Negoiţă şi-au anunţat demisiile din Parlament (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Uioreanu (PNL) a spus de la tribuna Parlamentului că îşi dă demisia din funcţia de deputat începând de marţi deoarce a fost ales preşedinte al Consiliului judeţean Cluj. La rândul său, Ciprian Dobre a spus că demisioneeză din Parlament pentru că a devenit preşedinte al CJ Mureş. Robert Negoiţă a demisionat pentru că a devenit primar al Sectorului 3 Bucureşti.

Deputatul PSD Radu Moldovan a anunţat şi el că demisionează din Parlamentul României, dar începând cu data de 30 iunie, deoarece a obţinut la alegerile locale funcţia de preşedinte al CJ Bistriţa-Năsăud.

Anunţurile au fost făcute în plenul camerei Deputaţilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici