Deputaţii vor veni săptămâna viitoare la muncă doar pentru votul de învestire a Guvernului

Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor a aprobat, marţi, programul de lucru de săptămâna viitoare, pe care figurează doar votul de învestire a Guvernului, care va avea loc luni. În restul săptămânii aleşii vor avea ”activităţi în circumscripţiile electorale”.

240 afișări
Imaginea articolului Deputaţii vor veni săptămâna viitoare la muncă doar pentru votul de învestire a Guvernului

Deputaţii vor veni săptămâna viitoare la muncă doar pentru votul de învestire a Guvernului

Conducerea Camerei Deputaţilor a stabilit programul de lucru pentru perioada următoare. Astfel, membrii Biroului Permanent au aprobat ca, astăzi, de la ora 16.00 să aibă loc şedinţa de plen pentru dezbaterea şi votul pe proiectul de lege privind examenul de rezidenţiat.

Deputaţii şi senatorii se vor întruni, luni, de la ora 14.00, în şedinţa comună a celor două Camere din Parlament pentru dezbaterea listei de miniştri propuşi în noul Executiv şi a programului de guvernare de către premierul desemnat Ludovic Orban. Aleşii vor vota în aceeaşi şedinţă asupra cererii de acordare a încrederii Parlamentului asupra programului şi a întregii liste a Guvernului.

De marţi, 5 noiembrie, până sâmbătă, 9 noiembrie, deputaţii vor avea activităţi în circumscripţiile electorale, având în vedere că pe 10 noiembrie va avea loc primul tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale în ţară.

Campania electorală a început cu 30 de zile înainte de data alegerilor şi anume pe 12 octombrie. Ea se încheie în dimineaţa zilei de sâmbătă de dinaintea datei prezidenţialelor, la ora 7.00, respectiv în data de 9 noiembrie.

Taguri:
deputaţi,
guvern,
lucru

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici