Deputatul Cătălin Croitoru spune că va vota moţiunea şi va trece de la PDL la PSD

Deputatul PDL Cătălin Croitoru a anunţat, vineri, în Parlament, la dezbaterea moţiunii de cenzură, că va vota moţiunea de cenzură şi a precizat că va părăsi grupul PDL şi va trece la PSD.

556 afișări
Imaginea articolului Deputatul Cătălin Croitoru spune că va vota moţiunea şi va trece de la PDL la PSD

Deputatul Cătălin Croitoru spune că va vota moţiunea şi va trece de la PDL la PSD (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Cătălin Croitoru a cerut să vorbească de la tribuna Parlamentului pe timpul alocat PSD.

"Am vrut să vorbesc pentru a anunţa toţi colegii parlamentari că eu refuz să stau în bancă, că eu nu mai admit să înghit umilinţe, că am avut toată răbdarea ca în interiorul partidului să ridic toate problemele şi nemulţumirile cetăţenilor pe care îi reprezint şi am constatat că vorbesc la pereţi", a spus Croitoru.

El a anunţat că va vota cu bilele la vedere, pentru ca toată lumea să ştie clar cum a votat.

Croitoru şi-a exprimat dezamăgirea că nu se află în sală colegii săi ardeleni, pe care îi roagă să voteze cum le dictează conştiinţa.

Cătălin Croitoru a anunţat la finalul discursului că, îndată după ce îşi va excercita votul, îşi va înceta activitatea în grupul parlamentar PDL şi va activa la PSD.

El l-a criticat şi pe Sever Voinescu. "Am rămas surprins de un coleg care era cunoscut ca abil cu vorbele, Sever Voiunescu, care cred că a făcut o mare gafă şi a avut o mare scăpare, spunând că vede în sală pe cei prezenţi, care sunt de neclintit, şi în conculzie, prin antiteză, pe cei care nu sunt prezenţi, ăia sunt cei de clintit", a spus el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici