Deputatul Clement Negruţ a revenit în grupul PDL

Deputatul Clement Negruţ a anunţat, marţi, în plenul Camerei, că a decis să revină în PDL, partid din care demisionase în urmă cu două luni.

584 afișări
Imaginea articolului Deputatul Clement Negruţ a revenit în grupul PDL

Deputatul Clement Negruţ a revenit în grupul PDL (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Negruţ a precizat, pentru MEDIAFAX, că a revenit în PDL pentru că acesta este partidul "în care a crescut şi în care vrea să-şi finalizeze proiectele".

Clement Negruţ a arătat că a participat la Convenţia Naţională a PDL, care s-a desfăşurat sâmbătă şi duminică şi a fost susţinător al lui Vasile Blaga în cursa pentru preşedinţia PDL.

Deputatul de Alba, care şi-a dat demisia din PDL în luna februarie, şi-a anunţat, în 6 mai, reînscrierea în partid. Clement Negruţ, care a fost prim-vicepreşedinte al PDL Alba, a menţionat atunci că a făcut acest gest deoarece consideră că activitatea sa politică în partid trebuie dusă la bun sfârşit şi că a luat această decizie deoarece în ultima perioadă s-au schimbat multe în interiorul partidului, dovadă fiind şi competiţia internă aflată la acel moment în desfăşurare în PDL.

Deputatul PDL de Alba Clement Negruţ şi-a anunţat, în 25 februarie, demisia din partid, după ce înainte cu două săptămâni demisionase din funcţiile politice pe care le avea în cadrul PDL Alba. El şi-a motivat demisia prin faptul că, după ce şi-a anunţat renunţarea la funcţiile politice deţinute în PDL Alba, a fost "atacat şi terfelit în fel şi chip" de colegii săi de partid.

În aprilie, Negruţ anunţa că intenţionează să revină în partid până la alegerile interne din cadrul formaţiunii, condiţionând acest lucru de îndeplinirea unor proiecte pe care le-a promovat ca parlamentar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici