Deputatul Daniel Buda a fost reales preşedinte al PDL Cluj

Deputatul Daniel Buda a fost reales, sâmbătă, în funcţia de preşedinte al PDL Cluj, în cadrul Consiliului de Coordonare Judeţean, ale cărui lucrări au fost conduse de preşedintele partidului, Emil Boc.

21 afișări
Imaginea articolului Deputatul Daniel Buda a fost reales preşedinte al PDL Cluj

Deputatul Daniel Buda a fost reales preşedinte al PDL Cluj (Imagine: Mediafax Foto)

Buda a fost ales cu 624 de voturi "pentru" din partea delegaţilor, el primind şi 52 de voturi "împotrivă", fiind singurul candidat pentru şefia filialei judeţene a PDL.

Şedinţa Consiliului a fost condusă de preşedintele PDL, Emil Boc.

Daniel Buda a precizat că alegerea îl onorează dar, în acelaşi timp, îl şi responsabilizează.

"Alegerea mă onorează, dar mă şi responsabilizează şi vă asigur că vom câştiga toate bătăliile politice care vor urma", a spus Daniel Buda.

În cadrul şedinţei au mai fost aleşi ca prim-vicepreşedinţi ai PDL Cluj primarul municipiului Turda, Tudor Ştefănie, şi consilierul judeţean Alexandru Coroian, iar ca secretar general, viceprimarul municipiului Cluj-Napoca, Radu Moisin.

În cadrul şedinţei au mai fost aleşi 10 vicepreşedinţi şi 14 secretari executivi.

La Consiliul de Coordonare Judeţean al PDL Cluj au participat aproape 700 de delegaţi din judeţ, precum şi secretarul general adjunct al PDL Gheorghe Flutur, vicepreşedintele Ioan Oltean, ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, ministrul MAI, Traian Igaş, ministrul Finanţelor, Gheorghe Ialomiţianu, preşedinţi ai mai multor filiale judeţene ale partidului din Transilvania, parlamentari PDL.

Buda deţine funcţia de preşedinte al PDL Cluj din anul 2006.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici