Deputatul PNL Adriana Săftoiu, despre audierea lui Andronescu: Prezenţi 5 din 19, deşi nu se discuta despre sexul îngerilor | FOTO

Deputatul PNL Adriana Săftoiu a reacţionat marţi pe Facebook, după şedinţa Comisiei pentru Drepturile Omului în care a fost audiată Ecaterina Andronescu, spunând că doar 5 din 19 membri ai forului au fost prezenţi, iar unii colegi au venit la şedinţe de cel mult două ori în două sesiuni.

2174 afișări
Imaginea articolului Deputatul PNL Adriana Săftoiu, despre audierea lui Andronescu: Prezenţi 5 din 19, deşi nu se discuta despre sexul îngerilor | FOTO

Deputatul PNL Adriana Săftoiu, despre audierea lui Andronescu: Prezenţi 5 din 19, deşi nu se discuta despre sexul îngerilor

"Astăzi, activitatea parlamentară: plenul, aproape gol, deşi nu se dezbătea legea cormoranilor, ci situaţia Justiţiei. Tot astăzi, în Comisia pentru Drepturile Omului (dar cât de mult li se umple gura parlamentarilor de vorbe când deplâng situaţia drepturilor omului) audierea ministrului Educaţiei. Prezenţi 5 din 19 membri, deşi nu se discuta despre sexul îngerilor, ci problema elevilor cu CES. Dna Andronescu a venit în sfârşit. Membri Comisiei ( pe unii i-am văzut la faţă de cel mult două ori în două sesiuni) lipsă deşi apar ca prezenţi în condică şi işi ridică indemnizaţia de sedinţa", scrie Adriana Săftoiu, pe Facebook.

"Nu am simţit decât jenă, stinghereală, ruşine, sentimente pe care le am la fiecare sedinţă de Comisie. Suntem 19 membri. Cu greu ne adunăm 10. Astăzi, penibilul a fost total. În alte Parlamente, audierea unui ministru contează. Eram cinci parlamentari din 19. Las aici dovada. Si sunt sigură că multi din cei lipsă se vor regăsi si in viitorul Parlament. Cei mulţi din imagini sunt ziarişti. Cu mult peste numărul parlamentarilor, membri ai Comisiei, dar care, repet, nu au nici un sentiment de ruşine să se semneze ca prezenţi", a precizat deputatul PNL.

Membrii Comisiei pentru drepturile omului din Camera Deputaţilior o vor audia, marţi, pe Ecaterina Andronescu, ministrul Educaţiei, după ce aceasta a anunţat că elevii cu nevoi speciale ar trebui să aibă clase speciale.

Ecaterina Andronescu a fost chemată marţi în Comisia pentru drepturile omului pe tema situaţiei elevilor cu cerinţe educaţionale speciale, după ce ministrul a spus că o variantă ar fi înfiinţarea claselor separate pentru aceşti copii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici