Deputatul PSD Adrian Solomon neagă conflictul cu poliţiştii în Centrul vechi al Capitalei: Am fost legitimat şi atât. Dacă voi primi vreun proces verbal, îl voi contesta

Deputatul PSD Adrian Solomon a negat că ar fi fost amendat marţi dimineaţă pentru că ar fi refuzat să poarte mască de protecţie într-un fast-food din sectorul 3. „Am fost legitimat şi atât. Dacă voi primi vreun proces verbal, îl voi contesta în instanţă”, a declarat pentru MEDIAFAX Solomon.

721 afișări
Imaginea articolului Deputatul PSD Adrian Solomon neagă conflictul cu poliţiştii în Centrul vechi al Capitalei: Am fost legitimat şi atât. Dacă voi primi vreun proces verbal, îl voi contesta

Deputatul PSD Adrian Solomon neagă conflictul cu poliţiştii din Centrul vechi din Capitală: Am fost legitimat şi atât. Dacă voi primi vreun proces verbal, îl voi contesta

„Nu este nimic adevărat în comunicatul Poliţiei. Am fost legitimat şi atât. Dacă voi primi vreun proces verbal, îl voi contesta în instanţă, iar Poliţia va trebui să demonstreze ce spune în comunicatele ei”, a declarat pentru MEDIAFAX deputatul PSD Adrian Solomon.

Potrivit unor surse judiciare, deputaţii Adrian Solomon şi Ioan Stativă au fost amendaţi, marţi dimineaţa, de poliţiştii din Capitală, după ce au refuzat să poarte mască de protecţie într-un fast-food din sectorul 3 şi au făcut scandal.

Conform unui comunicat de presă al Poliţiei Capitalei, marţi dimineaţa poliţiştii au fost solicitaţi de agenţii de pază ai unui restaurant de tip fast-food din sectorul 3, după ce un bărbat care se afla în interiorul localului a refuzat să poarte mască şi a devenit recalcitrant. În timpul discuţiilor purtate de poliţişti cu bărbatul, acesta le-a adresat expresii jignitoare şi a avut o atidudine sfidătoare. Acesta era însoţit de un alt bărbat care a avut un comportament similar. Poliţiştii i-au sancţionat pe cei doi bărbaţi cu două amenzi în valoare totală de 2600 de lei pentru provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri publice şi pentru proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare în public.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici