Deputatul PSD Florin Iordache preia atribuţiile preşedintelui Camerei Deputaţilor în perioada 16-24 martie

Deputatul PSD Florin Iordache a preluat atribuţiile preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, în perioada 16-24 martie, potrivit unei decizii publicate, luni, în Monitorul Oficial.

273 afișări
Imaginea articolului Deputatul PSD Florin Iordache preia atribuţiile preşedintelui Camerei Deputaţilor în perioada 16-24 martie

Florin Iordache preia atribuţiile preşedintelui Camerei Deputaţilor în perioada 16-24 martie

„În temeiul art. 34 şi 35 din Regulamentul Camerei Deputaţilor, aprobat prin Hotărârea Camerei Deputaţilor nr. 8/1994, republicat, cu modificările şi completările ulterioare, preşedintele Camerei Deputaţilor emite prezenta decizie. Articol unic – În perioada 16-24 martie, atribuţiile preşedintelui Camerei Deputaţilor vor fi exercitate de domnul deputat Florin Iordache, vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor”, prevede hotărârea publicată în Monitorul Oficial.

Liviu Dragnea este internat de duminică în spital, după ce a acuzat durerii de spate. Doctorii urmează să decidă, luni, dacă îl vor opera pe liderul PSD, a anunţat secretarul general al partidului Codrin Ştefănescu, precizând că acesta are o dublă hernie şi probleme cervicale. Social-democratul a mai spus că va fi amânată pentru o săptămână validarea în CEx a listei candidaţilor PSD la europarlamentare.

Instaţa supremă l-a citat luni, 18 martie, pe Liviu Dragnea pentru a fi reaudiat în apelul dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman, însă acesta a transmis judecătorilor, prin intermediul avocatului, că este internat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici