Deputatul Rodeanu: ”E un mare pas înainte pentru crearea partidului care uneşte forţele politice reformatoare”

  • Deputatul „Suntem împreună şi mergem cât se poate de hotărâţi pe calea reformelor de care România are atât de mare nevoie spune că, de facto, colaborarea dintre USR şi PLUS a început dinaintea alegerilor europarlamentare.
  • Bogdan Rodeanu: ”Suntem împreună şi mergem cât se poate de hotărâţi pe calea reformelor de care România are atât de mare nevoie.”
211 afișări
Imaginea articolului Deputatul Rodeanu: ”E un mare pas înainte pentru crearea partidului care uneşte forţele politice reformatoare”

Deputatul Rodeanu: ”E un mare pas înainte pentru crearea partidului care uneşte forţele politice reformatoare”

Instanţa a constatat deplina legalitate a fuziunii prin absorbţie, procedura de trecere de la Alianţa USR PLUS la USRPLUS, ceea ce este un mare pas înainte pentru crearea partidului care uneşte forţele politice reformatoare, spune deputatul Bogdan Rodeanu.

„Fuziunea USR – PLUS rămâne definitivă! Astăzi (vineri - n.r.), instanţa a constatat deplina legalitate a fuziunii prin absorbţie, procedura de trecere de la Alianţa USR PLUS la USRPLUS. Este un mare pas înainte pentru crearea şi de jure a partidului care uneşte forţele politice reformatoare ale României”, transmite Bogdan Rodeanu.

El aminteşte că, de facto, colaborarea a început dinaintea alegerilor europarlamentare.

„Suntem împreună şi mergem cât se poate de hotărâţi pe calea reformelor de care România are atât de mare nevoie”, conchide deputatul USR PLUS.

Fuziunea dintre USR şi PLUS a fost aprobată, vineri, de către Curtea de Apel Bucureşti. „Voinţa membrilor celor două partide devine realitate: suntem, de astăzi, un singur partid”, transmit liderii celor două formaţiuni.

 Delegaţii formaţiunilor USR şi PLUS au adoptat pe 15 august 2020, într-un Congres online protocolul de fuziune a celor două partide. 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici