Deputatul Tudor Ciuhodaru, numit preşedinte al organizaţiei judeţene Vaslui a PPDD

Deputatul Tudor Ciuhodaru a fost numit de către conducerea centrală a partidului din care face parte preşedinte interimar al organizaţiei judeţene Vaslui a PPDD, funcţie deţinută până în prezent de fostul parlamentar Viorel Cărare.

352 afișări
Imaginea articolului Deputatul Tudor Ciuhodaru, numit preşedinte al organizaţiei judeţene Vaslui a PPDD

Deputatul Tudor Ciuhodaru, numit preşedinte al organizaţiei judeţene Vaslui a PPDD (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax foto)

Organizaţia judeţeană Vaslui a Partidului Poporului - Dan Diaconescu schimbă al patrulea preşedinte în ultimul an, noul lider al filialei vasluiene fiind Tudor Ciuhodaru, care-l înlocuieşte pe fostul deputat din perioada 2008-1012 Viorel Cărare.

Numirea medicului ieşean la cârma organizaţiei judeţene Vaslui a PPDD vine în urma câştigării de către acesta a singurului mandat de parlamentar obţinut de partid la nivelul judeţului Vaslui.

"Conducerea centrală a partidului a apreciat faptul că am ieşit deputat de Vaslui la alegerile parlamentare de la sfârşitul anului trecut şi a considerat că sunt omul potrivit să preiau conducerea organizaţiei vasluiene pentru a o revigora. Voi avea o atitudine pozitivă şi cred în dialogul constructiv. Trebuie să arătăm că suntem o forţă politică", a declarat, vineri, pentru corespondentul MEDIAFAX preşedintele organizaţiei judeţene Vaslui a PPDD Vaslui, Tudor Ciuhodaru.

Ales deputat pe Colegiul de deputaţi nr. 4 Vaslui în urma redistribuirii, medicul Ciuhodaru a ajuns în PPDD Vaslui cu puţin timp înainte de depunerea candidaturilor pentru alegerile parlamentare de la sfârşitul anului trecut.

Ciuhodaru a fost adus la Vaslui de către deputatul de la acea vreme Viorel Cărare, care a pierdut alegerile pe colegiul unde a candidat în favoarea actualului deputat Ana Birchall.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici