Diaconescu: Asistăm în PSD la un circ, am ajuns de râsul lumii

Vicepreşedintele PSD, Cristian Diaconescu, a declarat, sâmbătă, la Congresul extraordinar, că scandalul din debutul evenimentului, provocat de Florentin Pandele şi Marian Vanghele, arată că PSD a ajuns de râsul lumii.

19 afișări
Imaginea articolului Diaconescu: Asistăm în PSD la un circ, am ajuns de râsul lumii

Diaconescu: Asistăm în PSD la un circ, am ajuns de râsul lumii (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Discursul lui Diaconescu, al doilea dintre candidaţii la preşedinţia PSD în ordine alfabetică, dar căruia Geoană i-a dat primul cuvântul, a început pe fundalul rumorii create de scandalul dintre Florentin Pandele şi Marian Vanghelie.

El a făcut apel la "respect şi demnitate", afirmând că, atâta vreme cât în PSD nu se restabilesc disciplina şi respectul, astfel de spectacole vor continua, iar partidul se va prăbuşi.

"Cred, după momentele de astăzi, a venit momentul ca unii din această sală să părăsească partidul şi să lase uşa deschisă pentru alţii", a spus Diaconescu.

El a acuzat faptul că actuala conducere centrală a ajuns prea slabă, aducând partidul la câţiva paşi de "disoluţie".

"Ne-am trezit în interiorul PSD cu un circ mediatic fără precedent. Am ajuns de râsul lumii, puterea de dreapta îşi freacă mâinile uitându-se la noi. Pericolul de rupere al partidului este mare, partidul este în cumpănă", a continuat Diaconescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici