Diaconescu: Eu nu am emoţii; nu e cazul să mă retrag

Vicepreşedintele PSD Cristian Diaconescu, candidat la şefia partidului, a declarat, sâmbătă, înainte de congres, că nu are emoţii, criticând presa pentru întrebările referitoare la retragerea candidaturii sale şi precizând că nu e cazul să se retragă.

15 afișări
Imaginea articolului Diaconescu: Eu nu am emoţii; nu e cazul să mă retrag

Diaconescu: Eu nu am emoţii; nu e cazul să mă retrag (Imagine: Mediafax Foto)

Întrebat dacă are emoţii, Diaconescu a replicat: "Eu nu!".

La întrebarea privind retragerea candidaturii sale, Diaconescu a ţinut să mulţumească jurnaliştilor pentru "veşnicele" lor întrebări, şi precizând că nu e cazul să se retragă.

"Vă mulţumesc pentru aceste veşnice întrebări, nu e cazul", a spus social-democratul.

Întrebat de ce nu ar avea emoţii, vicepreşedintele PSD a replicat: "Nu ştiu, pentru că vă văd pe dumneavoastră aici, de aia".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici