Diaconescu: Fotografiile cu Blaga, făcute în luna martie

Candidatul PSD la funcţia de prima general al Capitalei, Cristian Diaconescu, a declarat, pentru MEDIAFAX, că fotografiile publicate în ediţia de joi a ziarului "Ring", în care apare împreună cu democrat-liberalul Vasile Blaga, au fost făcute în luna martie.

15 afișări
Imaginea articolului Diaconescu: Fotografiile cu Blaga, făcute în luna martie

Diaconescu: Fotografiile cu Blaga, făcute în luna martie (Imagine: Mediafax Foto)

"Am fost cu Vasile Blaga la masă, aşa cum am făcut cu 95% dintre colegii senatori. Fotografiile respective au fost făcute în luna martie, când nu se punea problema niciunei candidaturi la Primărie. Este cel puţin ciudat că, făcute în martie, fotografiile au fost publicate acum, ca să dea impresia că întâlnirea ar fi avut loc ieri. Din câte ştiu eu, ziarul respectiv este patronat de Robert Negoiţă, care este secretar executiv în PSD", a afirmat Diaconescu.

Ziarul "Ring" publică în ediţia de joi o serie de fotografii care îi prezintă pe Vasile Blaga şi Cristian Diaconescu deplasându-se cu aceeaşi maşină şi intrând într-un restaurant din Bucureşti. Conform cotidianului citat, întâlnirea a avut loc în 31 martie.

Liderul PIN, Cozmin Guşă, i-a acuzat, joi, într-o conferinţă de presă, pe contracandidaţii săi de la PSD, PDL, PNL şi pe Sorin Oprescu de faptul că nu acceptă să participe alături de el la dezbaterile electorale televizate şi a susţinut că Vasile Blaga şi Cristian Diaconescu au luat prânzul împreună miercuri.

"Prânzul de ieri (miercuri - n.r.), dintre cei care se declară cei mai vajnici contracandidaţi, respectiv Diaconescu şi Blaga, poate să fie sau preludiu sau postludiu, depinde ce au făcut sau ce vor face", a spus candidatul PIN la Primăria Generală a Capitalei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici