Diaconescu i-a cerut lui Geoană să facă referite la cei care se gudură astăzi pe lângă Băsescu

Vicepreşedintele PSD Cristian Diaconescu i-a solicitat lui Mircea Geoană, joi la Consiliul Naţional, să elimine "tendenţiozităţile" legate de persoana sa şi a lui Miron Mitrea din documentul privind "reconstrucţia ideologică a PSD" sau să adăuge pe cei care se gudură astăzi pe lângă Traian Băsescu.

12 afișări
Imaginea articolului Diaconescu i-a cerut lui Geoană să facă referite la cei care se gudură astăzi pe lângă Băsescu

Diaconescu i-a cerut lui Geoană să facă referite la cei care se gudură astăzi pe lângă Băsescu (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

El a menţionat, la începutul intervenţiei sale în faţa membrilor CN, că are de lămurit o chestiune procedurală.

"Înainte de discurs, aş avea o chestiune procedurală. În documentul din mapă intitulat «Tezele pentru reconstrucţia ideologică a PSD», la pagina 10, sub punctul 6, «Cum ne raportăm la guvernarea actuală», la paragraful doi scrie că «Lumea trebuie să ştie în ce fel se raportează PSD la actuala guvernare: gudurându-se pe coridioarele acesteia, sperând că Traian Băsescu îl va solicita pe Miron Mitrea la Transporturi, fie pe Cristian Diaconescu la Externe, aşa cum a făcut recent cu Marian Sârbu la Muncă»", a spus Cristian Diaconescu.

El a ţinut să-l roage pe Mircea Geoană, care vorbea la telefon în acel timp, să elimine din acest document această "tendenţiozitate".

"Domnule preşedinte, am rugămintea să eliminaţi această tendenţiozitate, fie să adăugaţi pe cei care se gudură astăzi pe lângă Traian Băsescu şi pe lângă Palatul Victoria", a conchis liderul PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici