Diaconu: E un câştig pentru PNL venirea în partid a unor parlamentari ai PDL

Senatorul PNL Mircea Diaconu, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX că pentru PNL reprezintă "un câştig" venirea în partid a unor parlamentari ai PDL, "care sunt nişte oameni cât se poate de rezonabili".

98 afișări
Imaginea articolului Diaconu: E un câştig pentru PNL venirea în partid a unor parlamentari ai PDL

Mircea Diaconu (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

El a spus că persoanele venite de la PDL la PNL sunt "nişte oameni cât se poate de rezonabili".

"Cei care au venit către noi sunt oameni cât se poate de rezonabili", a spus Diaconu.

"Pe traseu, aceşti oameni au fost oneşti, au fost echilibraţi în prestaţia lor politică, neobraznici - ca să mă exprim aşa, nevehemenţi - ca să mă exprim aşa, încât se poate discuta. Sunt nişte oameni de care îmi părea rău pe traseu că sunt la PDL şi unii dintre cei care au venit sunt oameni oneşti, oameni corecţi, care au greşit aşezarea iniţială", a spus Mircea Diaconu.

În opinia lui Diaconu, "este foarte nevoie" de aceşti oameni care au plecat din PDL.

"Este foarte mare nevoie de ei pentru că numai având un număr suficient de mare de parlamentari noi putem să ajutăm naţia asta, să oprim acest Guvern să vândă tot ce se poate, să arunce rezervele naturale naţionale şi să-şi bată joc de ei, de cetăţeni. Ţinta principală este să oprim această furie portocalie care distruge şi vinde tot", a adăugat Diaconu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici