Diaconu l-a comparat pe Iohannis cu un stâlp: Trebuie să trecem sau să ne izbim de dânsul

Prezidenţiabilul susţinut de ALDE şi Pro România, Mircea Diaconu, prezent miercuri la Iaşi, l-a comparat pe preşedintele Klaus Iohannis cu un stâlp, de care trebuie să treacă sau de care să se izbească în turul doi al alegerilor din această toamnă.

1060 afișări
Imaginea articolului Diaconu l-a comparat pe Iohannis cu un stâlp: Trebuie să trecem sau să ne izbim de dânsul

Diaconu l-a comparat pe Iohannis cu un stâlp: Trebuie să trecem sau să ne izbim de dânsul

Prezent la Iaşi, candidatul independent Mircea Diaconu, susţinut de ALDE şi Pro România, a avut întâlnire cu simpatizanţii şi cu jurnaliştii, în faţa Catedralei Mitropolitane, pe bulevardul Ştefan cel Mare. Întrebat pe cine ar dori să aibă contracandidat în turul doi al alegerilor, Diaconu l-a menţionat pe Klaus Iohannis.

„În turul doi, se pare că domnul Iohannis e hărăzit de soartă să fie în turul doi, deci nu avem încotro. E stâlpul pe lângă care trebuie să trecem sau să ne izbim de dânsul. Nu l-am făcut stâlp, să nu consideraţi că l-am făcut stâlp”, a răspuns Mircea Diaconu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici