Dîncu: Nu cred că este vorba de fraudă, USR a avut un rezultat dezastruos

„Nu cred că a existat vreo fraudă la alegerile din 9 iunie”, spune la RFI preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Vasile Dîncu: „USR a avut un rezultat dezastruos”.

Urmărește
201 afișări
Imaginea articolului Dîncu: Nu cred că este vorba de fraudă, USR a avut un rezultat dezastruos

Dîncu: Nu cred că este vorba de fraudă, USR a avut un rezultat dezastruos

Viitorul eurodeputat respinge, la RFI, acuzaţiile venite în special de la USR şi REPER.

„Ne aşteptăm ca reprezentanţii AEP, după aceste alegeri, să vină în Parlament şi să spună ce ar trebui să facem pentru a moderniza aceste alegeri", afirmă el.

Vasile Dîncu, despre acuzaţia de fraudă la alegerile din 9 iunie: „Eu nu mă aşteptam din partea unui partid cum este USR să nu respecte până la urmă alegerea oamenilor. Au avut un rezultat dezastruos şi pe lângă, s-au cuplat cu nişte situaţii în care au fost alegeri foarte apropiate, au fost bătălii la zeci, sute de voturi, în anumite localităţi, cu faptul că au existat două scrutinuri şi asta a întârziat un pic rezultatele. Sigur că au găsit un motiv să găsească o explicaţie pentru această înfrângere".

Social-democratul recunoaşte că au existat unele probleme în procesul postelectoral: „Nu cred că este vorba de fraudă, chiar dacă probabil văzând încă o dată oamenii cu sacii dimineaţa, stând 40 de ore cei din secţiile de votare, cred că ar trebui să modernizăm un pic sistemul de vot. Ne aşteptăm ca reprezentanţii AEP, după aceste alegeri, să vină în Parlament şi să spună ce ar trebui să facem pentru a moderniza aceste alegeri".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici