Dinu Iancu Sălăjanu, candidatul PIN la conducerea CJ Sălaj

Interpretul de muzică populară Dinu Iancu Sălăjanu, directorul Casei de Cultură a Sindicatelor Zalău şi membru în Consiliul Liderilor PIN, a fost nominalizat, vineri, drept candidatul PIN Sălaj pentru preşedinţia Consiliului Judeţean.

134 afișări

Prezent la Zalău pentru lansarea candidatului la şefia CJ, preşedintele PIN, Cozmin Guşă, a declarat, într-o conferinţă de presă, că atu-urile candidatului desemnat de partid sunt "moralitatea dosebită" şi faptul că este apreciat şi cunoscut de populaţie.

"Candidatul nostru pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Sălaj este Dinu Iancu Sălăjanu. Este un om care îi cunoaşte foarte bine pe cetăţenii judeţului şi relaţionează la vârf mai bine decât oricare dintre ceilalţi candidaţi. Consider că atu-urile candidatului nostru sunt faptul că el este cinstit, cu o moralitate dosebită, apreciat şi cunoscut de cetăţeni", a declarat preşedintele PIN.

Cozmin Guşă a făcut un apel către celelalte partide româneşti din judeţ pentru a-l sprijini pe candidatul PIN, astfel încât preşedinţia Consiliului Judeţean să nu revină UDMR, în condiţiile în care Sălaj este un judeţ unde populaţia de etnie maghiară este de peste 20 de procente.

"Lansez astăzi un apel public la adresa tuturor partidelor româneşti din Sălaj pentru a-l susţine pe Dinu Iancu Sălăjanu la şefia Consiliului Judeţean. Spun acest lucru pentru a nu da posibilitatea UDMR să câştige acest post", a afirmat Cozmin Guşă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici