Discuţii în PSD, după ce senatorul Mutu a apărut pe lista celor care au votat împotriva moţiunii

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sârbu, a solicitat, în şedinţa Biroului Permanent al partidului de luni seară, explicaţii în legătură cu aşa-zisa "listă a ruşinii", în care apar parlamentarii care nu au votat moţiunea de cenzură, printre aceştia figurând şi Gabriel Mutu, recent venit în PSD de la PDL.

53 afișări
Imaginea articolului Discuţii în PSD, după ce senatorul Mutu a apărut pe lista celor care au votat împotriva moţiunii

Discuţii în PSD, după ce senatorul Mutu a apărut pe lista celor care au votat împotriva moţiunii (Imagine: Bogdan Baraghin/Mediafax Foto)

Surse din PSD au declarat, luni seară, pentru MEDIAFAX, că Sârbu a ridicat problema parlamentarilor care apar pe "lista ruşinii", adică cea în care apar senatorii şi deputaţii care nu au votat pe 27 octombrie moţiunea de cenzură a PSD şi PNL.

Sursele citate au arătat că discuţia a pornit de la o controversă la şedinţa senatorilor PSD din timpul zilei, în care senatorul Gabriel Mutu, plecat din PDL în urmă cu două săptămâni şi înscris în PSD apare pe site-ul www.listarusinii.ro/zeroi printre cei care nu au votat moţiunea de cenzură.

Aceleaşi surse au precizat că senatorii PSD au solicitat explicaţiile de rigoare invocând şi faptul că domeniul respectiv ar fi fost gestionat chiar de social-democraţi.

Sursele citate au mai relatat că, după ce liderul senatorilor PSD, Ilie Sârbu, a ridicat în BPN problema lui Gabriel Mutu, Victor Ponta i-a cerut explicaţii lui Nicu Bănicioiu, preşedintele TSD, care s-a disculpat, arătând că nu ştie exact cine a administrat pagina respectivă, Ponta cerând ca situaţia "să se remedieze".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici