Disperare înainte de alegeri: Un primar PSD, cercetat de poliţie după ce le-ar fi oferit alegătorilor locuri de case

Poliţiştii din Vancea s-au autosesizat, miercuri, după ce primarul unei comune ar fi postat pe Facebook un film din care reiese că le oferă locuitorilor loturi pentru case dacă votează candidatul pe care îl susţine el la alegerile de duminică.

1328 afișări
Imaginea articolului Disperare înainte de alegeri: Un primar PSD, cercetat de poliţie după ce le-ar fi oferit alegătorilor locuri de case

Un primar PSD din judeţul Vrancea, cercetat de poliţie după ce le-ar fi oferit alegătorilor locuri de case

„Poliţia s-a autosesizat astăzi (miercuri-n.r.) în cazul unui reprezentant al unui partid politic. În acest dosar se fac cercetări pentru coruperea alegătorului”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Cătălina Murariu, purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea.

Surse din cadrul Poliţiei susţin că cel vizat în acest dosar este Iulian Dumitru, primarul comunei Slobozia Bradului. Potrivit surselor citate, primarul a lăsat să se înteleagă, într-un film postat pe Facebook şi şters ulterior, că oferă locuri de casă celor care votează candidatul partidului pe care il reprezintă.

Contactat de corespondentul MEDIAFAX, Iulian Dumitru, primar PSD, a spus că nu a fost informat de poliţie cu privire la deschiderea unui dosar penal: „Nu am nicio informaţie”.

Potrivit poliţiştilor, pedeapsa prevăzută de lege pentru infracţiunea de corupere a alegătorilor este cuprinsă între 6 luni şi 3 ani de închisoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici