Dispută Paleologu - Lăzăroiu: Un consilier să fie om capabil să-şi ţină gura/ Bine că avem candidaţi ARD tăcuţi. Îmi spune lumea că ARD are candidaţi impotenţi

Theodor Paleologu şi Sebastian Lăzăroiu au avut un schimb de replici pe Facebook, după ce deputatul PDL a scris că "un consilier prezidenţial trebuie să fie un om capabil să-şi ţină gura chiar când crede că ar avea ceva interesant de spus", Lăzăroiu replicând că "e bine" că ARD are candidaţi tăcuţi.

829 afișări
Imaginea articolului Dispută Paleologu - Lăzăroiu: Un consilier să fie om capabil să-şi ţină gura/ Bine că avem candidaţi ARD tăcuţi. Îmi spune lumea că ARD are candidaţi impotenţi

Sebastian Lăzăroiu (Imagine: Adrian Stoicoviciu/Mediafax Foto)

"Un consilier prezidenţial trebuie să fie un om capabil să-şi ţină gura, chiar când crede că ar avea ceva interesant de spus", a scris Paleologu.

"Aud asta de vreo 5 ani, în general, de la PSD şi PNL. Dar e bine că avem candidaţi ai ARD tăcuţi", a replicat Lăzăroiu.

Deputatul PDL i-a răspuns consilierului prezidenţial că "nu e o chestiune partizană, ci o chestiune de principiu", "iar candidaţii, prin forţa lucrurilor, nu sunt tăcuţi: vorbesc cu oamenii, ascultă, discută etc.".

"Mă bucur. Nu ştiu însă de ce toată lumea mă opreşte pe mine pe stradă să-mi spună că ARD are candidaţi impotenţi. Le-am explicat că eu nu sunt din ARD", a continuat Lăzăroiu, Paleologu replicând că e mult spus "candidaţi impotenţi" şi că unii sunt mai buni, alţii mai puţin.

"E adevărat că avem o campanie cam plicticoasă, dar motivul e altul, după părerea mea", a adăugat deputatul PDL, candidat pentru un nou mandat.

Lăzăroiu a răspuns că ştie şi el aceasta şi a precizat că a citat doar ce îi spune lumea pe stradă în ultima vreme.

"Pe de altă parte, aşa cum reiese dintr-o serie întreagă de declaraţii ale unor lideri USL, au de gând să-l suspende din nou pe Băsescu, ceea ce este, evident, culmea prostiei", a mai scris Paleologu, Lăzăroiu răspunzând că el crede că aceştia nu vor mai merge la o nouă suspendare, "dar e bine să ştie toată lumea consecinţele".

"Depinde de scorul cu care vor câştiga. La noi cele mai mari prostii sunt posibile. Eu eram convins încă din iunie că-l vor suspenda pe preşedinte pe baza unui simplu considerent: dacă e o prostie de făcut, sigur o vor face", a continuat Paleologu, Lăzăroiu răspunzând că "între timp au mai învăţat şi ei". "Unii da, alţii chiar sunt incorigibili...Nu neglija factorul «fandacsie». Conu' Leonida avea mare dreptate", a conchis Paleologu.

Cine te reprezintă? Află totul despre politicienii aflaţi în funcţii publice! 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici