Doliu în PSD: A murit Stan Popa, fost preşedinte AVAS şi secretar executiv de partid

Fostul preşedinte AVAS şi secretar executiv PSD, Stan Popa, a murit, joi, la vârsta de 67 de ani, în timp ce se afla în Franţa, cel mai posibil pentru un tratament medical.

1212 afișări
Imaginea articolului Doliu în PSD: A murit Stan Popa, fost preşedinte AVAS şi secretar executiv de partid

Doliu în PSD: A murit Stan Popa, fost preşedinte AVAS şi secretar executiv de partid

Fostului secretar de stat, apoi preşedinte şi vicepreşedinte al Autorităţii pentru Administrarea Averilor Statului (AVAS), Stan Popa, a murit, joi, în Franţa, iar trupul neînsufleţit va fi adus acasă, în judeţul Teleorman, el fiind născut în comuna teleormăneană Băbăiţa.

Membrii mai vechi ai PSD Teleorman îşi amintesc despre Popa Stan, ca fiind unul dintre liderii vechi ai partidului şi spun că el a plecat în Bucureşti înainte de revoluţie.

Stan Popa a ocupat funcţia de secretar de stat, apoi a devenit preşedinte şi, ulterior, vicepreşedinte al AVAS. În ultimul timp, colegii de partid aflaseră că Stan Popa suferea de o boală incurabilă, pentru care, cel mai probabil, făcea tratament în Franţa.

Din punct de vedere politic, Stan Popa este unul dintre membrii vechi ai PSD, ocupând chiar şi funcţia de secretar executiv al PSD.

Taguri:
stan popa,
avas,
mort

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici