Dominic Fritz spune că PNL nu poate avea funcţiile de premier şi preşedinte al Camerei Deputaţilor

Primarul municipiului Timişoara, Dominic Fritz, membru al echipei de negociere a USR pentru formarea noului guvern, spune că, „într-un parteneriat adevărat” PNL nu poate avea şi funcţia de premier, şi pe cea de preşedinte al Camerei Deputaţilor.

8182 afișări
Imaginea articolului Dominic Fritz spune că PNL nu poate avea funcţiile de premier şi preşedinte al Camerei Deputaţilor

Dominic Fritz spune că PNL nu poate avea funcţiile de premier şi preşedinte al Camerei Deputaţilor

„Totuşi, trebuie să spun că sunt două funcţii foarte importante la nivelul statului, Parlament şi Guvern, prim-ministru şi preşedintele Camerei Deputaţilor. Într-un parteneriat adevărat nu un singur partid poate să aibă ambele funcţii”, afirmă, vineri seara, la Digi24, Dominic Fritz.

Mandatul echipei de negociere a PNL pentru formarea noului guvern este clar: negocierea programului de guvernare, repartiţia funcţiilor în Parlament şi susţinerea lui Orban ca preşedinte al Camerei Deputaţilor.

Primarul Timişoarei, Dominic Fritz, face parte din echipa de negociere pentru viitoarul guvern.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici