Donald Trump recunoaşte: „Probabil, din păcate, criza coronavirusului se va agrava înainte de a se îmbunătăţi”

  • Trump i-a avertizat pe americani în timpul unei conferinţe de presă că focarul de coronavirus este în creştere
  • După ce luni bune preşedintele a dat asigurări că vor învinge noul virus, acum afirmă contrariul
  • Preşedintele american a făcut apel la populaţie să poarte mască pentru a opri răspândirea coronavirusului
1495 afișări
Imaginea articolului Donald Trump recunoaşte: „Probabil, din păcate, criza coronavirusului se va agrava înainte de a se îmbunătăţi”

Sursa foto: profimedia

După ce luni bune a declarat că Statele Unite vor învinge coronavirusul, preşedintele american Donald Trump a recunoscut, în timpul unei conferinţe de presă din Washington, faptul că numărul cazurilor va continua să crească, în loc să scadă.

"Probabil, din păcate, criza de sănătate cauzată de coronavirus se va înrăutăţi înainte de a se îmbunătăţi", a declarat Trump.

Preşedintele a făcut apel, în cadrul aceleiaşi conferinţe de presă, la populaţie să poarte măşti pentru a stopa răspândirea virusului care a ucis peste 140.000 de oameni în Statele Unite.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici