Donald Trump se află în război cu Liga Nord-Americană de Baseball. Ce le-a cerut politicianul susţinătorilor săi

  • Trump le cere susţinătorilor săi să boicoteze jocurilor Major League Baseball
  • MLB a devenit inamicul lui Trump după ce a scos jocul All-Star din Georgia
  • „Midsummer Classic” urma să fie jucat pe 13 iulie la Truist Park, Atlanta
  • MLB a decis să renunţe la jocul din Atlanta ca răspuns la noile condiţii de vot
1054 afișări
Imaginea articolului Donald Trump se află în război cu Liga Nord-Americană de Baseball. Ce le-a cerut politicianul susţinătorilor săi

Sursa foto: profimedia

Donald Trump s-a supărat pe Major League Baseball şi îşi îndeamnă susţinătorii să nu mai participe la jocurile de baseball. Motivul supărării este legat de ultima decizie a celor de la Major League Baseball de a scoate jocul All-Star din Atlanta, Georgia.
 
Trump spune că renunţarea la jocul din Atlanta se face pentru că nu pot accepta noua lege adoptată în statul Georgia, prin care se înăspresc condiţiile de indentificare a alegătorilor.  
 
DONALD TRUMP, fost preşedinte al SUA: ”Baseballul pierde deja un număr imens de fani, iar acum pleacă din Atlanta cu jocul All-Star pentru că se tem de democraţii din stânga radicală care nu doresc ca ID-ul alegătorului, care este extrem de necesar, să aibă legătură cu alegerile noastre.”
 
Jocul All-Star urma să aibă loc pe 13 iulie la Atlanta, iar noua locaţie nu a fost anunţată. Rob Manfred, comisarul Major League Baseball, spune că decizia a venit pentru a arăta că liga de baseball susţine dreptul la vot pentru toţi americanii şi se opune restricţiilor impuse la urne din statul Georgia.  
 
ROB MANFRED, comisarul Major League Baseball: "Major League Baseball susţine în mod fundamental drepturile de vot pentru toţi americanii şi se opune restricţiilor impuse la urne". 
 
Major League Baseball nu este singură în demersul de a critica înăsprirea legii de vot din statul Georgia. Au criticat noile limitări CEO-ul Coca-Cola, James Quincey, dar şi CEO-ul Delta Air Lines, Ed Bastian. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici