Dragnea: Am luat o decizie privind şefia MAI

Vicepreşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, luni, la Senat, că a luat o decizie privind preluarea postului de ministru al Administraţiei şi Internelor, în urma demisiei lui Gabriel Oprea, pe care i-o va comunica preşedintelui partidului, Mircea Geoană, la şedinţa CExN.

12 afișări
Imaginea articolului Dragnea: Am luat o decizie privind şefia MAI

Dragnea: Am luat o decizie privind şefia MAI (Imagine: Bogdan Stamatin - Mediafax Foto)

Liviu Dragnea a precizat că întâlnirea reprezentanţilor coaliţiei de guvernare, PSD şi PDL are ca subiect de discuţie bugetul de stat pe 2009, şi nu nominalizarea noului ministru al MAI, această decizie urmând a se lua în şedinţa Consiliului Executiv Naţional al PSD.

Întrebat dacă a luat o decizie privind şefia MAI, el fiind unul dintre liderii PSD cu şanse de a ocupa această poziţie, Dragnea a spus că a vorbit şi cu cei din teritoriu, din organizaţia pe care o reprezintă, şi că a luat o decizie pe care i-o va comunica preşedintelui partidului, Mircea Geoană.

Liviu Dragea a ţinut să menţioneze că va fi un singur candidat pentru postul de ministru de Interne, aşa cum s-a stabilit de către conducerea partidului.

"E o decizie importantă, pentru că este un minister important", a mai spus Dragnea.

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, îl va propune, luni, în Comitetul Executiv Naţional, pe vicepreşedintele Liviu Dragnea pentru funcţia de ministru al Administraţiei şi Internelor, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din partid.

Citeşte şi:

Geoană îl va propune pe Dragnea la MAI – surse

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici