Dragnea: Boc a greşit acceptând propunerile lui Oprea

Vicepreşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, că premierul Emil Boc "a greşit" acceptând propunerile înaintate de ministrul Gabriel Oprea, întrucât, în conformitate cu "înţelegerea" dintre Boc şi Geoană, acestea trebuiau semnate întâi de Geoană.

18 afișări
Imaginea articolului Dragnea: Boc a greşit acceptând propunerile lui Oprea

Dragnea: Boc a greşit acceptând propunerile lui Oprea (Imagine: Mediafax Foto)

"Premierul Emil Boc nu a fost corect întrucât a fost o înţelegere între el şi Mircea Geoană ca toate numirile pe care le face să fie sub semnătura lui Mircea Geoană. Boc a greşit", a precizat Dragnea.

El a arătat că subiectul numirilor în funcţia de secretar de stat operate de ministrul Gabriel Oprea va fi discutat în cadrul BPN al PSD de luni.

Dragnea a mai spus că Oprea va veni la BPN pentru a explica decizia pe care a luat-o şi a precizat că tot în BPN se va contura şi decizia PSD în ceea ce priveşte situaţia celor numiţi.

Liderul PSD Mircea Geoană a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, că propunerile de secretari de stat la MAI, anunţate de către ministrul Gabriel Oprea, nu au girul partidului şi că Virgil Ardelean, numit la DGIPI, nu a figurat pe lista PSD.

Geoană a spus că Oprea a acţionat unilateral şi în afara disciplinei de partid prin numirile făcute la MAI, inclusiv cea a lui Virgil Ardelean, el precizând BPN se reuneşte luni pentru decizii disciplinare în acest caz.

Citeşte şi:

Geoană: Oprea a acţionat unilateral la numirea lui Ardelean, BPN va lua măsuri disciplinar

Oprea: Profesionalismul lui Virgil Ardelean nu a fost pus niciodată la îndoială

Rus: Ardelean este competent şi competitiv

Ponta: Susţin în totalitate deciziile de până acum ale colegilor PSD din Guvern

Boc a semnat decizia pentru numirea lui Ardelean la conducerea DGIPI


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici