Dragnea, despre absenţa sa ceremonia de la Ateneul Român: Nu am putut. Din motive personale

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, că nu a putut participa, din motive personale, la ceremonia de preluare a Preşedinţiei Consiliului UE, care a avut loc la începutul lunii ianuarie la Ateneul Român.

686 afișări
Imaginea articolului Dragnea, despre absenţa sa ceremonia de la Ateneul Român: Nu am putut. Din motive personale

Dragnea, despre absenţa sa ceremonia de la Ateneul Român: Nu am putut. Din motive personale

„Nu am putut. Din motive personale”, a afirmat Liviu Dragnea, duminică, la Parlament.

Evenimentul de lansare oficială a preşedinţiei române la Consiliul Uniunii Europene a avut loc pe 10 ianuarie, la Ateneu. Liviu Dragnea trebuia să fie prezent pentru a susţine o alocuţiune în calitate de preşedinte al Camerei Deputaţilor. Dragnea i-a delegat atribuţiile lui Florin Iordache, vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, pentru că liderul PSD a fost în concediu.

În cadrul ceremoniei de joi de la Ateneul Român au susţinut discursuri preşedintele Klaus Iohannis, preşedintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu, vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Florin Iordache, preşedintele Parlamentului European Antonio Tajani, preşedintele Consiliului European Donald Tusk, preşedintele Comisiei Europene Jean-Claude Juncker şi premierul Viorica Dăncilă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici