Dragnea, despre OUG pe Justiţie: Eu nu vreau să vorbesc despre himere

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat duminică, legat de o posibilă ordonanţă pe justiţie anunţată de Tudorel Toader, că refuză să discute despre himere şi va face comentarii când va vedea textul ce ar urma să repare nedreptăţile din justiţie.

147 afișări
Imaginea articolului Dragnea, despre OUG pe Justiţie: Eu nu vreau să vorbesc despre himere

Dragnea, despre OUG pe Justiţie: Eu nu vreau să vorbesc despre himere

"Eu nu vreau să vorbesc despre himere. Când o să văd un text care să conţină ce s-a discutat (...) şi repară marile nedreptăţi petrecute în justiţie. Până atunci nu o să comentez", a declarat Liviu Dragnea.

Întrebat cât mai aşteaptă după ministrul Tudorel Toader, Dragnea a răspuns: "o să citez un al prieten de al meu – Altă întrebare".

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat, luni seară, că încă nu i-a propus premierului Viorica Dăncilă un proiect de ordonanţă de urgenţă pentru repunerea în termen a celor condamnaţi de completuri nelegal constituite, dar că o va face, probabil "în termen scurt".

La rândul ei, Viorica Dăncilă a declarat că faptul că Guvernul vrea să emită OUG pentru repunerea în termen a celor condamnaţi de complete nelegal constituite nu împiedică deloc lupta împotriva corupţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici