Dragnea: E greu să mai ajungem la "paritate" în USL pe listele în cazul regiunilor, dar vom discuta

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat duminică, la emisiunea "După 20 de ani" de la Pro TV, că în cazul unor alegeri pentru consiliile regionale şi şefii acestora ar fi "foarte greu" să se ajungă la o înţelegere de "paritate" pe liste în USL, precizând insă că această situaţie nu este imposibilă.

222 afișări
Imaginea articolului Dragnea: E greu să mai ajungem la "paritate" în USL pe listele în cazul regiunilor, dar vom discuta

Liviu Dragnea (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Dragnea a fost întrebat dacă în cazul listelor de candidaţi pentru regiuni se va opta pentru o paritate la nivelul USL, între PSD şi PNL.

"E un subiect pe care nu l-am discutat încă (...) Este vorba de proporţionalitate, ăsta e un subiect pe care îl vom aborda cât de curând. Este foarte greu să ajungem la paritate, dar nu este imposibil. Vom avea o discuţie în perioada următoare şi din fericire avem timp suficient", a replicat vicepremierul Dragnea la emisiunea "După 20 de ani" de la Pro TV.
 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici