Dragnea, întrebat despre întâlnirea de la Snagov: Eu am fost în altă pădure

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, înaintea BPN, că nu a participat duminică seară la întâlnirea de la Snagov, la care au luat parte, alături de alţi social-democraţi, Mircea Geoană şi Viorel Hrebenciuc, el precizând că "a fost în altă pădure".

56 afișări
Imaginea articolului Dragnea, întrebat despre întâlnirea de la Snagov: Eu am fost în altă pădure

Dragnea, întrebat despre întâlnirea de la Snagov: Eu am fost în altă pădure (Imagine: Laszlo Mihaly/Mediafax Foto)

Întrebat dacă a fost duminică seară la Snagov, la întâlnirea cu liderul PSD, Mircea Geoană, Dragnea a răspuns negativ.

"Nu, eu am fost în altă pădure", a spus Dragnea, râzând.

Întrebat cum se face că a ratat şi întâlnirea de la Snagov, şi pe cea de la Poiana Braşov, de acum o săptămână, Dragnea a spus: "Aşa s-a întâmplat. Ratez foarte multe".

El a apreciat că unii social-democraţi sunt mai importanţi, iar alţii sunt mai puţin importanţi. Dragnea a motivat astfel întâlnirile din ultimul timp ale liderilor PSD, în care unii sunt convocaţi, iar alţii nu.

Şi preşedintele CN al PSD, Adrian Năstase, a declarat, luni, înaintea BPN, că nu a fost convocat la întâlnirea de duminică seară de la Snagov şi, ca urmare, nu a fost nici prezent.

"Sunt colegi care simt nevoia să se întâlnească, să dicute anumite probleme. Nu ştiu de ce creăm atâtea comentarii în jurul acestor întâlniri", a spus Năstase.

Năstase a criticat, însă, reuniunea social-democraţilor de acum o săptămână, de la Poiana Braşov, unde nu fusese invitat. El a precizat, atunci, că "reuniunile la cârciumă sau la hoteluri" nu-şi au locul şi a pledat pentru întâlniri în cadru statutar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici