Dragnea: Nu am nevoie de SPP. N-am fost niciodată în coloană oficială, trebuie văzut cine ar avea nevoie de astfel de servicii

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat miercuri că nu are nevoie de SPP şi că nu ar fi fost niciodată într-o coloană oficială, "nici măcar întâmplător", adăugând că trebuie văzut cine ar avea nevoie de astfel de servicii, cel mai probabil preşedintele României fiind una dintre persoane.

478 afișări
Imaginea articolului Dragnea: Nu am nevoie de SPP. N-am fost niciodată în coloană oficială, trebuie văzut cine ar avea nevoie de astfel de servicii

Dragnea: Nu am nevoie de SPP. N-am fost niciodată în coloană oficială, trebuie văzut cine ar avea nevoie de astfel de servicii (Imagine: Marius Dumbraveanu/Mediafax Foto)

"Nu (n-am nevoie de SPP-n.r). În coloană oficială n-am fost niciodată, nici măcar întâmplător", a declarat Liviu Dragnea, întrebat dacă s-a folosit de dreptul la coloană oficială atunci când a fost ministru şi dacă are nevoie de escorta SPP.

Pe de altă parte, preşedintele PSD a spus că trebuie văzut cine are nevoie de astfel de coloană oficială şi protecţie din partea SPP, şeful statului fiind, cel mai probabil, unul dintre deminitarii care trebuie să beneficieze de aceste servicii, mai ales în actualul context regional de securitate.

"Eu zic că poate trebuie să ne gândim serios dacă mai este nevoie de acest tip de deplasare sau dacă nu. Aici trebuie să se gândească foarte bine Serviciul de Protecţie şi Pază, alte structuri...vorbim de preşedintele României, s-ar putea să fie nevoie... şi în contextul ăsta regional de securitate... Nu ştiu ce să zic", a declarat Dragnea.

Guvernul a arpobat în urmă cu două săptămâni o ordonanţă de urgenţă care stabileşte că liderii partidelor parlamentare vor avea şi ei dreptul la pază SPP, gratuit, la cerere şi cu aprobarea CSAT.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici