Dragnea: Nu negociază nimeni de la PSD cu PPDD Legea amnistiei

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, că nimeni de la PSD nu negociază cu PPDD Legea amnistiei, el arătând că social-democraţii şi-au spus punctul de vedere în această privinţă, ceea ce este suficient.

183 afișări
Imaginea articolului Dragnea: Nu negociază nimeni de la PSD cu PPDD Legea amnistiei

Dragnea: Nu negociază nimeni de la PSD cu PPDD Legea amnistiei (Imagine: Marius Dumbrăveanu/Mediafax Foto)

"Nu negociază nimeni de la noi cu PPDD Legea amnistiei. Noi ne-am spus punctul de vedere pe Legea amnistiei şi e suficient", a spus Dragnea. Solicitat să comenteze faptul că preşedintele fondator al PPDD, Dan Diaconescu, susţine această lege, Dragnea a precizat: "Asta e cu totul altceva, că domnul Dan Diaconescu susţine mai multe legi, este dreptul domniei sale, că domul Liviu Neagu susţine şi mai multe legi, este dreptul domniei sale. Unde este legătura cu PSD?".

După ce o jurnalistă a susţinut că la postul la care lucrează secretarul general al PPDD, Liviu Neagu, ar fi susţinut că Legea amnistiei se discută în cadrul negocierilor cu PSD, Dragnea a afirmat că este vorba despre o minciună şi că, de fapt, Neagu nu a spus aşa ceva.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici