Dragnea: O să am o atitudine interesantă faţă de justiţie, nu vorbim despre ea. Îl sprijin pe Cazanciuc

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, că o să aibă o atitudine foarte interesantă faţă de justiţie, în sensul că nu trebuie să se vorbească despre ea, adăugând că îl susţine pe ministrul Justiţiei Robert Cazanciuc.

524 afișări
Imaginea articolului Dragnea: O să am o atitudine interesantă faţă de justiţie, nu vorbim despre ea. Îl sprijin pe Cazanciuc

Dragnea: O să am o atitudine interesantă faţă de justiţie,nu vorbim despre ea; îl sprijin pe Cazanciuc (Foto: Alexandru Hojda / Mediafax Foto)

"O să am o atitudine foarte interesantă faţă de justiţie, adică aş vrea să nu mai vorbim despre ea, pentru că foarte mulţi vorbesc despre justiţie, justiţia trebuie să se întâmple şi punct. Nu aş vrea să mai văd politicieni, pot vedea analişti, moderatori, este firesc pentru că presa este a patra putere în stat, dar ca un om politic să vină să-şi dea cu părerea despre justiţie, că justiţia este bună sau rea. Justiţia este una singură şi face dreptate, unii care primesc sentinţe nefavorabile sunt supăraţi, alţii cu sentinţe favorabile sunt bucuroşi. Dar cu sentinţele este ca şi cu legile, pot fi legi care te supără, că ai o afacere sau altceva, dar pe care eşti obligat să le respecţi, aşa este şi cu justiţia", a spus Dragnea.

Întrebat dacă cereri privind demisia ministrului Justiţiei Robert Cazanciuc pleacă de la voci singulare în partid, Liviu Dragnea a spus că da. "Eu îl sprijin pe Robert Cazanciuc la Ministerul Justiţiei", a adăugat Dragnea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici