Dragnea: O să-l caut pe Ponta zilele următoare să ne vedem. PSD are nevoie de Ponta

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminică seara, că-l va căuta pe Victor Ponta pentru a-l invita să se implice în campania electorală a partidului, inclusiv la redactarea programului de guvernare.

1029 afișări
Imaginea articolului Dragnea: O să-l caut pe Ponta zilele următoare să ne vedem. PSD are nevoie de Ponta

Dragnea: O să-l caut pe Ponta zilele următoare să ne vedem. PSD are nevoie de Ponta

”Eu cred că această discuţie trebuie să se încheie zilele următoare. Victor Ponta e unul dintre cei mai valoroşi oameni pe care i-a avut PSD, un preşedinte de partid bun, un premier bun, printre cei mai buni premieri,că a făcut lucruri bune împreună cu noi, cu toată echipa. PSD are nevoie de Victor Ponta, România are nevoie de Victor Ponta”, a declarat Liviu Dragnea la RTV.

El a mai spus că-şi doreşte închiderea subiectului în sens pozitiv.

”Vreau să închidem subiectul ăsta cât mai curând, în sens pozitiv. Nici el nu s-a ce nu m-am certat cu mine, nici eu nu m-am certat cu el. El a vorbit mai mult la televizor despre asta, eu mai puţin. O să-l caut zilele următoare să ne vedem şi sper să înceapă să muncească alături mine, de colegii noştri, să finalizăm programul de guvernare şi să mergem prin ţară să vorbim cu oamenii şi să le spunem ce vom face pentru ei”, a adăugat preşedintele PSD.

Deputatul PSD Victor Ponta a declarat, duminică seara, că este decizia lui Liviu Dragnea dacă va merge la PRU pentru a-l ajuta să intre în Parlament, afirmând că decât să ai un jucător pe care să-l ţii în tribună, mai bine îl transferi la altă echipă.

”Prima opţiune rămâne PSD. Totdeauna, în orice situaţie, la orice vârstă şi în orice moment”, a mai spus Ponta, precizând că niciodată nu va face rău PSD.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici