Dragnea: Prin candidatura la Teleorman, Antonescu se întoarce la prima dragoste

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că prin decizia de a candida pentru un post de senator în Teleorman liderul PNL Crin Antonescu "se întoarce la prima dragoste", având în vedere că acesta a mai fost parlamentar ales în acest judeţ în 2000-2004.

344 afișări
Imaginea articolului Dragnea: Prin candidatura la Teleorman, Antonescu se întoarce la prima dragoste

Dragnea: Prin candidatura la Teleorman, Antonescu se întoarce la prima dragoste (Imagine: Stefan Birlodeanu / MediafaxFoto)

"Dacă rămânea la Bucureşti era «De ce această schimbare?», pentru că el a fost candidat – vorbim de domnul CrCrin Antonescu el a fost parlamentar de Teleorman în 2000-2004 şi acuma revine la prima dragoste. Orice lider politic de nivel naţional e bine ca măcar din patru în patru ani, timp de o lună, să vorbească cu oamenii, să cunoască România reală. În Bucureşti toată lumea stă în fiecare zi. Măcar să vadă la patru ani cu ce confruntă cetăţenii. Sigur că şi în Bucureşti sunt probleme, dar problemele serioase sunt în ţară", a spus Dragnea.

Surse din USL declarau, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, că preşedintele PNL, Crin Antonescu, va candida la alegerile parlamentare pentru un mandat de senator într-un colegiu în judeţul Teleorman, în tandem cu Liviu Dragnea şi Marin Almăjanu, respectiv în colegiul numărul 2.

Colegiul în care va candida Crin Antonescu se suprapune cu colegiile de deputat în care vor intra în cursă Liviu Dragnea şi Marin Almăjanu la alegerile parlamentare din 9 decembrie.

Iniţial, preşedintele PNL se hotărâse se intre în cursa pentru un nou mandat de senator în sectorul 3 din Capitală, după ce în 2008 a obţinut mandatul de senator în sectorul 1 din Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici