Dragnea s-a întâlnit cu premierul desemnat Viorica Dăncilă şi cu mai mulţi lideri PSD, la biroul din Parlament

Preşedintele PSD Liviu Dragnea s-a întâlnit, joi, în jurul prânzului, cu premierul desemnat Viorica Dăncilă şi cu alţi lideri social democraţi, Partidul Social Democrat urmând să decidă luni, în şedinţa Comitetului Executiv, care este componenţa noului Cabinet.

280 afișări
Imaginea articolului Dragnea s-a întâlnit cu premierul desemnat Viorica Dăncilă şi cu mai mulţi lideri PSD, la biroul din Parlament

Dragnea s-a întâlnit cu premierul desemnat Viorica Dăncilă şi cu mai mulţi lideri PSD, la biroul din Parlament

Potrivit unor surse politice, la întâlnirea din biroul lui Liviu Dragnea au participat Viorica Dăncilă, premier desemnat, Niculae Bădălău, preşedinte executiv PSD, Paul Stănescu, actual vicepremier, Gabriela Firea, primarul general al Capitalei.

Liderul PSD a anunţat, la scurt timp după desemnarea Virocăi Dăncilă, că în cursul zilei de luni social democraţii se vor reuni în şedinţă pentru a stabili comporenţa Guvernului.

"Vom convoca Parlamentul în sesiune extraordinară, pentru ca pe 29 ianuarie să avem votul de învestitură în Parlament. Luni va fi convocat comitetul executiv PSD pentru discuta despre componenţa noului cabinet", a spus Dragnea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici