Dragnea: Săgeata cu trandafirii s-au unit şi a ieşit o siglă care să aducă bunăstare

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a anunţat, joi după-amiază, că PSD şi ACD au finalizat textele acordului politic şi agendei politice ale noii construcţii politice, despre care a spus că va avea un "nume frumos" şi o siglă "foarte frumoasă".

24 afișări
Imaginea articolului Dragnea: Săgeata cu trandafirii s-au unit şi a ieşit o siglă care să aducă bunăstare

Dragnea: Săgeata cu trandafirii s-au unit şi a ieşit o siglă care să aducă bunăstare (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Dragnea a spus că părţile au finalizat textele unui Acord politic, ce va fi aprobat vineri şi sâmbătă de structurile de conducere ale PSD, respectiv ACD, şi semnat sâmbătă de cei doi co-preşedinţi, Victor Ponta, respectiv Crin Antonescu.

El a refuzat să dea detalii cu privire la conţinutul acestor documente, afirmând că noua construcţie politică va propune românilor un alt model de stat.

Dragnea a precizat doar că acordul politic stabileşte expres candidatura comună a PSD-ACD la Primăria Generală a Capitalei.

Întrebat de jurnalişti care vor fi denumirea şi sigla noii alianţe, Dragnea a răspuns: "Se va numi frumos, va avea un nume frumos, care sperăm să adune voturi foarte multe de la români. (...) Va fi o uniune politică între două structuri politice. Este şi un nume frumos, şi o siglă foarte frumoasă, care va fi plăcută de cetăţeni şi sperăm noi aducă bunăstare pentru fiecare cetăţean român. (...) Săgeata cu trandafirii s-au unit şi a ieşit o siglă foarte frumoasă".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici