Dragnea se leapădă de Dîncu: Nu eu l-am sunat pe Cioloş să-l pună vicepremier, reprezintă mediul ONG

Preşedintele PNL, Liviu Dragnea, susţine că nici el, nici PSD nu au cerut ca Vasile Dîncu să fie vicepremier în guvernul actual, spunând că ideea le-a aparţinut prim-ministrului Dacian Cioloş şi preşedintelui Klaus Iohannis.

498 afișări
Imaginea articolului Dragnea se leapădă de Dîncu: Nu eu l-am sunat pe Cioloş să-l pună vicepremier, reprezintă mediul ONG

Dragnea se leapădă de Dîncu: Nu eu l-am sunat pe Cioloş să-l pună vicepremier, reprezintă mediul ONG (Imagine: Andreea Alexandru/ Arhiva Mediafax Foto/ AFP)

”Cioloş m-a sunat şi mi-a zis să susţin varianta cu Vasile Dîncu vicepremier. Nu eu l-am sunat să îl rog pe Dacian Cioloş să îl pună în funcţia de vicepremier. Întrebaţi-l pe premier şi (..) poate îl întrebaţi şi pe preşedintele Klaus Iohannis”, a spus Liviu Dragnea.

Liderul PSD a mai adăugat că ideea că ”PSD l-a împins pe Vasile Dîncu în guvern este o idee falsă” şi că propunere a venit atât de la Dacian Cioloş, cât ”şi de la preşedintele Klaus Iohannis”.

El a mai susţinut că Dîncu reprezintă societatea civilă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici