Dragnea spune că a demisionat pentru că nu a putut accepta compromisurile politice

Fostul ministru al Administraţiei şi Internelor Liviu Dragnea a declarat că demisia sa din funcţie a fost motivată, în principal, de faptul că nu a putut accepta compromisurile politice.

15 afișări
Imaginea articolului Dragnea spune că a demisionat pentru că nu a putut accepta compromisurile politice

Dragnea spune că a demisionat pentru că nu a putut accepta compromisurile politice (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

El spune că a luat decizia demisiei în condiţiile în care la numirea sa a cerut susţinere politică pentru a atinge obiective majore.

"Am dorit siguranţa cetăţenilor pe stradă şi a copiilor în şcoli,descentralizarea administrativă pentru a se putea oferi servicii de calitate şi asigurarea unor fonduri suficiente pentru bugetele locale. Când s-a construit bugetul naţional am constatat, însă, că s-a luat decizia incalificabilă de a se bloca veniturile administraţiei publice locale, dezamăgirea fiind mare, pentru că nu m-au susţinut nici măcar miniştrii din PSD, a declarat, sâmbătă, Liviu Dragnea, preşedintele PSD Teleorman.

Sursa citată a mai declarat că din cele zece miliarde de euro pentru investiţii in infrastructură, au rămas drumurilor judeţene şi comunale circa 1,2 la sută.

"În aceste condiţii, nu există nicio raţiune de a rămâne în continuare la MAI. Riscam să pierd cel mai important lucru pentru un om politic, şi anume încrederea oamenilor, care nu mai acceptă minciuni, ipocrizie şi compromisurile", a mai declarat Liviu Dragnea.

Citeşte şi:

Dragnea demisionează de la conducerea Ministerului de Interne

Băsescu a semnat decretul prin care Nica este numit ministru interimar

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici