Drulă, despre Congresul USR: „Două opţiuni, luna iunie sau luna octombrie”

Preşedintele interimar al USR, Cătălin Drulă, spune că va exista un congres fie în iunie, fie în octombrie.

128 afișări
Imaginea articolului Drulă, despre Congresul USR: „Două opţiuni, luna iunie sau luna octombrie”

Cătălin Drulă afirmă la RFI, după demisia lui Dacian Cioloş, că USR merge mai departe: „Mergem înainte. Proiectul meu este să avem unitate în partid, să definitivăm acest proces de fuziune, care inerent e unul care întâlneşte şi obstacole pe drum, noi provenim din două foste partide, vechiul USR şi PLUS şi să ne uităm către electorat (...). O reconectare la electorat, cu ieşiri în stradă, o activitate care a definit USR-ul, noi nu am putut să o facem în ultima perioadă, pentru că suntem responsabili şi suntem într-o criză pandemică, unde este mai greu acest contact direct. Avem extrem de solidă această parte de monitorizare a guvernării, partea de politici publice, departamentul condus de Cristian Ghinea, urmărim PNRR-ul, propunem politici publice".

Congresul USR ar putea avea loc în iunie sau octombrie, declară preşedintele interimar al partidului: „Am avut o discuţie ieri (luni-n.r.) în Biroul Naţional. În mod sigur, vom avea Congresul anul acesta. S-au conturat două opţiuni, luna iunie sau luna octombrie. Vom lua o decizie în săptămânile următoare, în funcţie şi de situaţia pandemică şi de criza internaţională care este în zona noastră".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
drula,
congres,
usr

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici