Drulă, după demisia echipei lui Cioloş: Un proiect de vanitate, pe persoană fizică

Preşedintele interimar al USR; Cătălin Drulă, a declarat că gestul făcut de Dacian Cioloş, de a demisiona din USR alături de alţi 4 europarlamentari, este „o eroare strategică” ce va ajuta PSD şi PNL, iar proiectul REPER este unul „pe persoană fizică, de vanitate”.

162 afișări
Imaginea articolului Drulă, după demisia echipei lui Cioloş: Un proiect de vanitate, pe persoană fizică

Sursa Foto - Cătălin Drulă , Facebook

Cătălin Drulă a declarat că demisia celor cinci europarlamentari, în frunte cu Dacian Cioloş, „este o eroare strategică, este o mişcare care ajută PNL şi PSD”.

„În România avem foarte mult de muncă în opoziţie la aceste două partide care au o guvernare dezastruoasă în prezent, o muncă pe care o facem la USR împreună cu toţi colegii noştri buni din ex-PLUS sau din ex-USR – nu contează de unde sunt. Aici este casa bună a tuturor celor care vor să construiască această alternativă în România. Asta am şi promis românilor în 2019, în 2020, în 2021 am fost şef de campanie la vremea respectivă şi am spus că ne unim, nu că ne dezbinăm”, a spus Drulă, potrivit EVZ Play.

Gestul lui Dacian Cioloş este catalogat de preşedintele interimar Cătălin Drulă „fără sens politic”.

„Aşa că acest gest – un proiect până la urmă pe persoană fizică, un proiect de vanitate – n-are niciun sens politic. Noi rămânem în continuare să construim aici în USR alternativa liberală, modernizatoare, democratică, optimistă, luminoasă pentru 2024”, a spus Drulă.

Europarlamentarii Ramona Strugariu, Dragoş Pîslaru, Alin Mituţa, Dragoş Tudorache şi Dacian Cioloş au renunţat marţi la calitatea de membri ai partidului Uniunea Salvaţi România, anunţă aceştia într-un comunicat de presă. Cei 5 înfiinţează partidul REPER.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici