Drulă: Hellvig nu a încetat nici o zi să facă politică din poziţia de director al SRI

Fost secretar general PNL, fost şef de campanie al lui Iohannis, dl. Eduard Hellvig nu a încetat nici o zi să facă politică din poziţia de director al SRI, declară liderul USR, Cătălin Drulă, după demisia şefului Serviciului Român de Informaţii.

618 afișări
Imaginea articolului Drulă: Hellvig nu a încetat nici o zi să facă politică din poziţia de director al SRI

Drulă: Hellvig nu a încetat nici o zi să facă politică din poziţia de director al SRI

„Fost secretar general PNL, fost şef de campanie al lui Iohannis, dl. Eduard Hellvig nu a încetat nici o zi să facă politică din poziţia de director al SRI. Se întoarce oficial în PNL, partid al cărui lider <de facto> a fost în aceşti ani, alături de colegii lui mai noi sau mai vechi, unii cu epoleţii la vedere, alţii cu epoleţii acoperiţi. Eduard Hellvig a avut un mandat eşuat”, scrie pe Facebook Cătălin Drulă.

Controlul civil, adaugă Drulă, asupra serviciului nu a existat.

„Dl. Hellvig a avut o şansă pentru democraţia românească şi a ratat-o triumfător. USR va continua să susţină şi să se lupte pentru reforma serviciilor secrete şi un control civil real, un element esenţial pentru o democraţie consolidată”, încheie Drulă.

Eduard Hellvig a anunţat luni că renunţă la şefia SRI.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
drula,
hellvig,
sri

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici