Drulă: Marcel Ciolacu, unde se duc banii? Risipa trebuie oprită acum

Liderul USR, Cătălin Drulă, critică anunţul făcut de preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, referitor la introducerea de noi taxe pentru companii: „Marcel Ciolacu, risipa trebuie oprită acum! Viitorul României e al oamenilor cinstiţi, nu al specialilor de partid”.

213 afișări
Imaginea articolului Drulă: Marcel Ciolacu, unde se duc banii? Risipa trebuie oprită acum

Cătălin Drulă, Marcel Ciolacu (Facebook)

„Marcel Ciolacu, unde se duc banii? Ministrul PSD al Finanţelor ne-a îndatorat cu 55 de miliarde de lei în luna ianuarie. Au bătut un nou record. Vă explic cât înseamnă asta: în fiecare secundă, au împrumutat aproape salariul minim câştigat de un angajat pe un an. 21.000 de lei pe secundă”, scrie pe Facebook Cătălin Drulă.

El afirmă că România se împrumută la unele dintre cele mai mari dobânzi din Europa.

„Unde se duc banii? Vă spun eu: în pensiile speciale. În sinecuri. Toţi oamenii suferă din cauza preţurilor, mai puţin specialii din PSD şi PNL. Şi nici măcar împrumuturile astea nu vă ajung. Vreţi şi noi taxe pentru companii. Asta va duce la alungarea companiilor şi la o nouă creştere a preţurilor. Marcel Ciolacu, risipa trebuie oprită acum! Viitorul României e al oamenilor cinstiţi, nu al specialilor de partid”, încheie liderul USR.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici