Drulă: Plagiatul lui Bode, confirmat. Cine crede că-l dă Iohannis azi afară?

În acest moment, nu mai există decât varianta demisiei sau a demiterii, spune liderul USR, Cătălin Drulă, după ce Comisia de Etică a Universităţii Babeş-Bolyai a decis că teza de doctorat a lui ministrului de Interne, Lucian Bode, este „profund viciată”.

492 afișări
Imaginea articolului Drulă: Plagiatul lui Bode, confirmat. Cine crede că-l dă Iohannis azi afară?

Drulă: Plagiatul lui Bode, confirmat. Cine crede că-l dă Iohannis azi afară?

„Plagiatul lui Bode, confirmat. Cine crede că-l dă Iohannis azi afară? Universitatea «Babeş-Bolyai» a confirmat plagiatul grosolan al lui Lucian Bode. În acest moment, nu mai există decât varianta demisiei sau a demiterii. Azi trebuie să fie finalul carierei politice găunoase a lui Bode. Azi trebuie să iasă din tăcere Klaus Iohannis. Dar, până acum, Don Klaus l-a susţinut necondiţionat pe Bode în dispreţul unei ţări întregi”, afirmă Cătălin Drulă.

El afirmă că Lucian Bode trebuia să plece din funcţie „în clipa în care a dat licitaţia cu dedicaţie pentru prietenul lui Klaus Iohannis”.

„600 de BMW-uri. Licitaţie trucată. Nu a făcut-o. Trebuia să plece în momentul în care jurnalista Emilia Şercan a arătat că a plagiat 18.5% din lucrarea sa de doctorat. Nu a făcut-o. Mai mult, şi-a pus argaţii de partid să o discrediteze. Sau în momentul în care poliţia din subordinea lui a organizat un kompromat sinistru la adresa Emiliei Şercan. Nu a făcut-o. Trebuia să plece după cazul Oneşti sau după cazul atentatului cu bombă de la Arad. Nu a făcut-o. E haos în Poliţia Română. A eşuat să înceapă o minimă reformă în instituţia care ar trebui să asigure siguranţa românilor. Iar în loc să-şi prezinte demisia după eşecul aderării României la Schengen, Bode, din calitate de negociator-şef, a aruncat vina pe oricine altcineva. Ne spunea în noiembrie că Austria nu se opune aderării României, pentru a afla în decembrie că a minţit. Rechizitoriul politic al lui Lucian Bode e simplu: corupţie, plagiat, incompetenţă. Iar viitorul ministru de Interne trebuie să ne asigure că prima măsură va fi desfiinţarea Doi-Şi-Un-Sfert (DGPI), o relicvă a Securităţii, folosită ca bâtă politică în rândul structurilor de poliţie de către Lucian Bode şi alţi miniştri de Interne””, încheie Drulă.

Comisia de Etică a Universităţii Babeş-Bolyai a decis, după analiza tezei de doctorat a ministrului de Interne Lucian Bode, că „abaterile etice constatate sunt suficient de importante pentru a concluziona că teza este profund viciată”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
drulă,
bode,
iohannis

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici