Duminică are loc Congresul PNL. Nicolae Ciucă aleargă de unul singur în cursa pentru funcţia de preşedinte

Congresul extraordinar al PNL, unde va fi ales noul lider al partidului, are loc duminică, iar premierul Nicolae Ciucă este singurul candidat.

508 afișări
Imaginea articolului Duminică are loc Congresul PNL. Nicolae Ciucă aleargă de unul singur în cursa pentru funcţia de preşedinte

Duminică are loc Congresul PNL. Nicolae Ciucă aleargă de unul singur în cursa pentru funcţia de preşedinte

Congresul extraordinar al PNL are loc duminică. Aceste este organizat după demisia lui Florin Cîţu din funcţia de preşedinte al PNL.

Premierul Nicolae Ciucă şi-a depus, miercuri, candidatura pentru funcţia de preşedinte al PNL.

„Am decis să-mi depun moţiunea de candidatură pentru funcţia de preşedinte al PNL. Am decis să îmi asum această responsabilitate după o discuţie pe care am avut o cu colegii şi, desigur, în urma analizei pe care am făcut-o asupra întregii situaţii politice. Partidul Naţional Liberal este astăzi la guvernare şi are datoria să asigure stabilitatea ţării”, a spus Nicolae Ciucă.

El spune că una din condiţiile esenţiale pentru buna guvernare este ca în interiorul partidului nostru să existe o stare de armonie şi o concentrare a tuturor asupra obiectivelor.

„Uniţi pentru o Românie stabilă şi puternică” este titlul moţiunii cu care candidează Nicolae Ciucă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici