Dumitru Cornoiu, fost secretar de stat PSD în Ministerul Muncii, numit de Boc în structura SGG

Dumitru-Nicu Cornoiu, fost secretar de stat în Ministerul Muncii din partea PSD, a fost numit, vineri, de premierul Emil Boc în postul de secretar de stat la Secretariatul General al Guvernului (SGG), în locul lui Eugen Georgescu, retras din funcţie din motive de sănătate.

907 afișări
Imaginea articolului Dumitru Cornoiu, fost secretar de stat PSD în Ministerul Muncii, numit de Boc în structura SGG

Emil Boc (Imagine: Theodor Pana/Mediafax Foto)

Până la numirea în cadrul SGG, Cornoiu a condus Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă Vâlcea.

Dumitru Cornoiu a fost numit secretar de stat în Ministerul Muncii în ianuarie 2009, la propunerea PSD Vâlcea, judeţ în care condusese şi anterior Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă, dar a fost eliberat din funcţie în luna octombrie a aceluiaşi an, după ieşirea de la guvernare a PSD.

Ulterior, în martie 2010, el a fost numit din nou de către premier ca secretar de stat în Ministerul Muncii, fiind însă eliberat din funcţie de şeful Guvernului după patru luni, în contextul unei decizii a Executivului de a reduce numărul secretarilor de stat din ministere.

În momentul celei de-a doua numiri la Ministerul Muncii, în presa locală erau prezentate declaraţii prin care Cornoiu explica faptul că, deşi în 2009 a fost instalat în minister la propunerea PSD şi este membru al acestui partid, are o relaţie foarte bună cu premierul Emil Boc.

Eugen Georgescu, fost prefect al judeţului Dolj, a preluat postul din cadrul SGG în martie 2011.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici