După ce l-a exclus din PSD, Gabriela Firea îi face campanie soţului "independent". "Îi urez succes şi sunt convinsă că va câştiga aceste alegeri"

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, miercuri, că este convinsă că soţul său, Florentin Pandele, va câştiga un nou mandat la Primăria Voluntari şi a spus că l-a dat afară din PSD pentru a-i respecta decizia de a candida ca independent.

1088 afișări
Imaginea articolului După ce l-a exclus din PSD, Gabriela Firea îi face campanie soţului "independent". "Îi urez succes şi sunt convinsă că va câştiga aceste alegeri"

După ce l-a exclus din PSD, Gabriela Firea îi face campanie soţului "independent". "Îi urez succes şi sunt convinsă că va câştiga aceste alegeri" (Imagine: Facebook)

"A luat această decizie cu strângere de inimă, pentru că nu îi este simplu – a candidat 3 mandate din postura de membru PSD, dar acum a considerat că postura mea de candidat PSD la Primăria Generală a Capitalei, precum şi faptul că eu am o funcţie importantă în această formaţiune – vicepreşedinte în Biroul Permanent Naţional, s-ar putea considera că, cumva, s-ar folosi de procentele la nivel naţional ale PSD şi s-ar ascunde sub acestea şi nu ar vedea el, singur, ca persoană, ca primar în funcţie, care e gradul de credibilitate, de dorinţă de a fi reales. De aceea a decis să candideze independent. Având în vedere hotărârea sa nu am avut ce să fac, în calitate de preşedinte PSD Ilfov, decât să avizez decizia luată de către organizaţia de bază, organizaţia PSD Voluntari. Nu a fost foarte simplu, dar înainte de a mă căsători eu am avut propriul meu parcurs profesional, de asemenea el era deja primar de foarte mulţi ani şi avem fiecare o carieră separată, chiar dacă destinul personal ne este comun şi avem împreună doi copii foarte mici", a susţinut Firea.

Gabriela Firea a mai spus că este convinsă că soţul ei va câştiga un nou mandat, pentru că este "preţuit" de oamenii din Voluntari.

"Îi urez succes şi sunt convinsă că va câştiga aceste alegeri, pentru că este preţuit de alegătorii din oraşul Voluntari. A transformat o comună într-un oraş, care se află în top 10 la absorbţia de fonduri europene la nivel naţional, a construit numai în ultimul mandat un spital, nu numai o catedrală, a reabilitat toate şcolile, toate grădiniţele şi liceele din oraşul Voluntari. Nu mai există străzi care se fie neasfaltate sau să nu fie racordate la reţeaua de canalizare şi toate celelalte utilităţi care sunt necesare unui trai civilizat", a declarat Gabriela Firea.

Ea a spus că Florentin Pandele nu va mai dori să se întoarcă în PSD dacă va câştiga un nou mandat, mandat ca independent.

"Candidatul PSD este Frunză Robert, un tânăr de 28 de ani, jurist, activează de foarte mulţi ani în PSD Voluntari, este foarte prezent, dinamic şi activ în toată activitatea noastră, are iniţiative. A fost, practic, soluţia care a venit din partea organizaţiei locale", a adăugat Firea.

Primarul de Voluntari, Florentin Pandele, a fost exclus din PSD de soţia sa, Gabriela Firea, şefa organizaţiei PSD Ilfov, pe 7 aprilie, acesta putând candida astfel ca independent fără să-şi piardă mandatul, informaţia fiind confirmată de Prefectura judeţului, la solicitarea PNL.

Potrivit legii, dacă Pandele şi-ar fi dat demisia din PSD pentru a candida ca independent şi-ar fi pierdut mandatul de primar, soluţia fiind excluderea din partid.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici