Duşa: Premierul are acces în toate ministerele. Are birou la MApN, când are nevoie o să-l folosească

Ministrul Apărării Naţionale, Mircea Duşa, a declarat, miercuri, întrebat ce birou a primit premierul în MApN, că aceasta "e o discuţie care a făcut deliciul presei" şi a arătat că Victor Ponta are un birou la minister, "şi atunci când are nevoie de el o să-l folosească".

274 afișări
Imaginea articolului Duşa: Premierul are acces în toate ministerele. Are birou la MApN, când are nevoie o să-l folosească

Duşa: Premierul are acces în toate ministerele. Are birou la MApN, când are nevoie o să-l folosească (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

"E o discuţie care a făcut deliciul presei. Primul ministru este şeful Guvernului, are acces în toate clădirile Guvernului şi în toate clădirile ministerelor. Sigur că are un birou şi la Ministerul Apărării Naţionale şi atunci când are nevoie de el o să-l folosească", a precizat Mircea Duşă.

Întrebat dacă biroul său este cel primit de premier, Mircea Duşa a răspuns: "Este un birou de la Ministerul Apărării Naţionale".

Duşa a mai fost întrebat unde stă el atunci când vine premierul la Ministerul Apărării Naţionale.

"În biroul ministrului", a precizat Duşa.

Mircea Duşa a făcut această declaraţie răspunzând întrebărilor jurnaliştilor după ce a participat la festivitatea depunerii de coroane de flori la Monumentul Eroilor Militari români căzuţi la datorie, manifestare cu ocazia Zilei Forţelor Terestre.

Premierul Victor Ponta declara, în 15 aprilie, că în această săptămână îşi va muta biroul la sediul MApN, unde va avea întâlnirile şi activităţile oficiale, aparatul de lucru rămânând la Guvern, motivul gestului său ţinând de evitarea "înscenărilor lui Băsescu şi ale presei".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici